Aktuellt

 

 

Kalahari får miljöpris 

 

 Kalahari har tilldelats Uppsala stifts miljöpris 2017

Priset delades ut i Uppsala den 16 oktober av biskop Ragnar Persenius och ordförande i kommittén för hållbar utveckling, Inga Alm. Anna-Lena Arousell Berglund. Anna Wallström och Siw Hammar från Kalahari var på plats för att ta emot priset. Med på bilden är också en representant för Världsbutuken Globalen i Uppsala som fick motta ett hedersomnämnande.

 

"Kalahari har en bred verksamhet med och för utsatta människor. De bedriver en miljömässig och social verksamhet med mångkulturella inslag. Föreningen är en avknoppning av den diakonala verksamheten i pastoratet och erbjuder människor som hamnat utanför den ordinarie arbetsmarknaden arbetsuppgifter och meningsfull tillvaro. Varor och tjänster som erbjuds kännetecknas av hållbart företagande både ekonomiskt som socialt och miljömässigt."

 

 

Läs om oss i hyresgästföreningens medlemsblad

 

Projektplaner för härbret

Vårt stora uthus är byggt i omgångar, i den nyare delen har vi förråd och sommarloppis. Den äldsta delen utgörs av det gamla tiondehärbret som vi nu har planer på att renovera för att bl.a. använda till utställningslokal. Läs mer om projektet här: Projektplaner för härbret

  

 

 


 

Kalahari Ekonomisk Förening
Strömsbruksvägen 29
829 95  HARMÅNGER

Öppettider

Måndag 10.00 - 18.00

Tisdag 10.00 - 18.00

Onsdag stängt

Torsdag 10.00 - 18.00

Fredag 10.00 - 16.00

Nästa lördagsöppet:

27 februari 11.00 - 15.00

www.kalaharihgr./n.nu

Tel: 073-827 01 01
Mail: kalaharihgr@live.se

Karta på Eniro

Nyhetsbrev - inte aktivt ännu

Länkar